Τηλ.::
Κίνα εφεδρική τροφοδοσία κατασκευαστής
Xian Junbiao Electronics Technology Co.,Ltd.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

Αρχική Σελίδα Νέα

Πάλη ενάντια σε covid-19 από κοινού

επιχείρηση Νέα
Πάλη ενάντια σε covid-19 από κοινού
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πάλη ενάντια σε covid-19 από κοινού

Οι τεχνολογίες ωφελούνται τις καθημερινές ζωές μας από κάθε πτυχή. Εντούτοις οι λιγότεροι άνθρωποι ξέρουν ότι οι ηλεκτρονικές τεχνολογίες διαδραματίζουν έναν βασικό ρόλο ανάμεσα στην πάλη ενάντια σε covid-19, ειδικά για τις τεχνολογίες όπως η ενημέρωση και η επικοινωνία, ο ανεφοδιασμός ενέργειας εκτάκτου ανάγκης, κ.λπ.

 

Θα επιθυμούσαμε να μοιραστούμε κάποια περίπτωση μας στον τρόπο με τον οποίο παλεύουμε τα covid-19 με τις σημαντικές τεχνολογίες ηλεκτρονικής τους.

 

Η ηλεκτρονική Junbiao (γνωστή όπως j-ενεργοποιεί), η οδήγηση στην εφεδρική βιομηχανία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, είχε δώσει τη φορητή τράπεζα δύναμής μας στο απόθεμα στην περιοχή καραντίνας όπως ο αερολιμένας, υψηλός σταθμός τρόπων, σταθμός τρένου, etc.you μπορεί να βρεί το προϊόν στο http://www.backup-powersupply.com/sale-12662833-plastic-material-outdoor-emergency-power-portable-power-station-dc48v-120ah.html

 

Έχει θεωρήσει ότι κάθε επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας έχει δώσει έξω όλα τις προσπάθειες, τις καινοτομίες και το εργατικό δυναμικό της για να βοηθήσει τα ανθρώπινα οντα ενάντια σε covid-19.


Για περισσότερα άρθρα σχετικά με τις οπτικοηλεκτρονικές τεχνολογίες που παλεύουν COVID19 παρακαλώ αισθάνεται ελεύθερο πίσω σε μας.
 

Χρόνος μπαρ : 2020-03-03 15:01:33 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Xian Junbiao Electronics Technology Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Arms Wang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Xian Junbiao Electronics Technology Co.,Ltd.
Δρόμος 996 TianGu Qi, Xi'an, Shaanxi, P.R.China
Τηλ.::86-029-65659372
Mobile Site Privacy Policy | Κίνα καλός ποιότητας εφεδρική τροφοδοσία προμηθευτής. © 2020 - 2022 backup-powersupply.com. All Rights Reserved.