Τηλ.::
Κίνα εφεδρική τροφοδοσία κατασκευαστής
Xian Junbiao Electronics Technology Co.,Ltd.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

Αρχική Σελίδα

Xian Junbiao Electronics Technology Co.,Ltd.

Μερικές λέξεις για μας

Xian Junbiao Electronics Technology Co.,Ltd.

J-ενεργοποιήστε, είναι ένα εμπορικό σήμα της Co. τεχνολογίας ηλεκτρονικής Xian Junbiao, ΕΠΕ, (το www.xajunbiao.com) έχει επεκτείνει τις γραμμές παραγωγής και τη διαχείριση τα τελευταία χρόνια. Κάθε μέρα, συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας να βρούμε τις λεπτά-προσαρμοσμένες, technology-driven λύσεις για να διατηρήσουμε τη διαδρομή στη μέγιστη λειτουργούσα αποδοτικότητα.

 

J-ενεργοποιήστε την εστίαση στην παροχή της προηγμένης τεχνολογίας, υψηλής - ποιοτικά προϊόντα και αξιόπιστες υπηρεσίες, στη βοήθεια του πελάτη για να αυξηθεί η επιχειρησιακή αξία. Η γραμμή προϊόντων συμπεριλαμβανομένων των εφεδρικών μπαταριών εξετάζει και αναγέννηση, ανανεώσιμη ενέργεια, σύστημα διαχείρισης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, κ.λπ.

 

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες χρησιμοποιούνται ευρέως στις τηλεπικοινωνίες, το κέντρο δεδομένων, το έλαιο & το αέριο, την υγειονομική περίθαλψη, την τράπεζα, το κοινό, τη βιομηχανία, τη ανανεώσιμη ενέργεια, τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, στρατιωτικός & την υπεράσπιση, κ.λπ.

 

Κίνα Xian Junbiao Electronics Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Από το έτος την 1η Δεκεμβρίου του 2020, το αναβαθμισμένο εμπορικό σήμα που που εστιάζει στην αγροτική ηλέκτριση προκειμένου να υποστηριχθεί το SDGs. Παρέχουμε πάντα τα αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας προϊόντα και την έγκαιρη και αποδοτική υπηρεσία στους πελάτες όπως πάντα.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : J-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ιδρύθηκε Έτος : 2013

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

ιστορία της εταιρίας

1994, ελεγκτής ΤΖΙΤΖΊΦΩΝ Ε&Α 1$ος 2M στην Κίνα.

 

το 2003, επιχείρηση «Criane» κλάδων ιδρύθηκε.

 

το 2004, εμπορικό σήμα «Aitelong» ιδρύθηκε.

 

το 2009, ομάδα «GUANGGU» συνδυάστηκε.

 

το 2013, επιχείρηση «Junbiao» κλάδων ιδρύθηκε.

 

το 2019, εμπορικό σήμα «j-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ» ιδρύθηκε.

 

το 2022, εμπορικό σήμα «Gpower» ιδρύθηκε

 

υπηρεσία της εταιρίας

Δέσμευση για την ποιότητα: Η ποιότητα έρχεται ο πρώτος

Υψηλός οικονομικώς αποδοτικός: Ο τομέας εμπειρίας μας επιδιώκει πάντα στη μέγιστη απόδοση με το ελάχιστο κόστος.

Υπηρεσία μεταπώλησης: Εστιάζετε στο προϊόν, κάνουμε το υπόλοιπο. Τις concierge-ισόπεδες επαγγελματικές υπηρεσίες του 24/7/365 σημαίνουν στην προσφορά σας της ξένοιαστης εμπειρίας διαταγής.

Σφαιρική φήμη: Η προγενέστερη καταδειγμένη επιτυχία βεβαίωσε την αποδεδειγμένη ιστορία μας, με j-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ το ίχνος προχωρώντας τους τόνους των χωρών, που περπατούν 5 ηπείρους.

Πιστοποιητικό: ISO9001: 2015, ISO 45001:2015, ISO 14001:2015, GB/T9001: 2008

Ομάδα επιχείρησης

J-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ, είναι ομάδα αποτελέσθηκε από τα ευσυνείδητα και εμπνευσμένα μέλη προσωπικού. Χρησιμεύει ως ο λύση-προμηθευτής ασφαλίστρου των διαφοροποιημένων οργάνων δοκιμής που καλύπτουν την εφεδρικές παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και τη διαχείριση συντήρησης που ευνοεί την απόκτηση και την ολοκλήρωση των πελατών των σχετικών προγραμμάτων επικερδώς.

Όλα j-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ κάνουν προσανατολισμένος στην απαίτηση των πελατών. Η ολιστική αποστολή και η ρητή εφαρμογή βρίσκονται στην επίλυση των προβλημάτων σας και την επέκταση της επιχείρησής σας. Οποιου δήποτε χρειάζεστε, μας πέστε ακριβώς και όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες και οι διαδικαστικές μικροδουλειές θα ήταν αντιμετωπισμένες έγκαιρες και κατάλληλα εξ ονόματός σας.

Xian Junbiao Electronics Technology Co.,Ltd.
Δρόμος 996 TianGu Qi, Xi'an, Shaanxi, P.R.China
Τηλ.::86-029-65659372
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας εφεδρική τροφοδοσία προμηθευτής. © 2020 - 2021 backup-powersupply.com. All Rights Reserved.